De Zoed – Boerhaavewijk

In de media: Artikel in de Boerhaavelaar

NIEUWS Opening gezondheidscentrum De ZOED Boerhaavewijk

In september 2017 zal een nieuw gezondheidscentrum geopend worden bij u in de wijk: De ZOED Boerhaavewijk. Deze ZOED is een uitbreiding van De ZOED Molenwijk en DE ZOED Schalkwijk, welke gevestigd zijn in achtereenvolgens de Molenwijk en de Europawijk. De ZOED staat voor de gedachte dat ‘Zorgverleners Onder Eén Dak’ in de wijk, dichtbij de cliënt, leidt tot de beste zorg voor de cliënt.

We zijn op deze manier makkelijk bereikbaar voor u. Daarnaast zijn we door de kleinschaligheid beter in staat een persoonlijke band met u als cliënt op te bouwen. Ook is er een nauwe samenwerking tussen de zorgverleners in de ZOED, waardoor we elkaars expertise optimaal kunnen combineren ten behoeve van uw gezondheid.

Tot op heden is deze vorm van zorg niet beschikbaar in de Boerhaavewijk. Daarom zullen we hier een  vestiging gaan openen. Zodat we ook u de zorg kunnen bieden die wij voor ogen hebben. De ZOED zal een gezondheidscentrum zijn met onder andere een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut  en thuiszorgorganisatie.

Praktische informatie

De ZOED Boerhaavewijk zal gevestigd zijn op de hoek van de Floris van Adrichemlaan met de Louis Pasteurstraat. Deze zal geopend zijn van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dezoed.nl.

Inschrijven?

Zowel de huisartsenpraktijk als apotheek staan open voor inschrijvingen van cliënten uit de wijk. Woont u in de Boerhaavewijk en wilt u zich inschrijven bij de huisarts en/of apotheek van De ZOED Boerhaavewijk? Dat kan door onderstaande strook in te vullen en op te sturen (adres staat op de achterkant) of langs te brengen als we geopend zijn. U kunt ook een email sturen naar inschrijving@dezoed.nl. Vermeld dan uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Zodra De ZOED Boerhaavewijk geopend is, zullen we contact opnemen om de inschrijving in orde te maken.