De Zoed – Boerhaavewijk

De ZOED

Welkom op de website van De ZOED
De Zorgverleners Onder Eén Dak. Op alle locaties is een modern eerstelijns medisch centrum gevestigd met onder andere een apotheek, huisartsen en fysiotherapeuten. Onder het motto “Samenwerken is meer dan samen werken”gaan wij, De ZOED Schalkwijk, Molenwijk en Boerhaavewijk ook echt samenwerken.

In de ZOED zijn ook gevestigd;

NPCB psychologen praktijk,

GGZ Integraal met Turks/Marokaans sprekende psychologen,

Dietiste,

Huidtherapeute Cosmed4you,

Kennemerhart Thuiszorg

Binnenkort ook verloskundige praktijk ‘ t Ooievaarsnest en Sociaal juridisch spreekuur door de heer Gorthuis.

Informatie
Ons samenwerkingsverband bestaat uit drie locaties, te weten De ZOED Molenwijk (Frieslandlaan 12-16), De ZOED Schalkwijk (Italiëlaan 170-172) en sindskort De ZOED Boerhaavewijk (Louis Pasteurstraat 2A).

Alle locaties zijn dagelijks doordeweeks geopend van 8.00 tot 17.00u (de apotheken zelfs tot 17.30u en Schalkwijk Apotheek op zaterdag ook van 9.00 -14.00u).

De huisartspraktijk Boerhaave zal in het begin alleen op maandag en donderdag spreekuur houden. Het streven is om dit zo snel mogelijk uit te breiden naar een volledige werkweek. Op de dagen dat Huisartspraktijk Boerhaave geen spreekuur heeft, kunt u terecht bij huisarts V.S. Puite in De ZOED Schalkwijk.

Voor meer specifieke informatie over de huisartspraktijken, de apotheek en de fysiotherapie kunt u ook terecht op de pagina van de desbetreffende discipline op deze website.)