Boerhaavewijk Apotheek

Automatische herhaalservice

Gebruikt u langdurig medicijnen?
Dan heeft u voor elk medicijn steeds een nieuw herhaalrecept nodig van uw huisarts. Vervolgens haalt u deze medicijnen op in de apotheek. Mogelijk gebruikt u meerdere medicijnen en zijn deze niet tegelijk op. Dan moet u bovenstaande meerdere keren doen. Dit kost onnodig veel tijd en moeite. Daarom bieden wij u de automatische herhaalservice aan!

‘Sinds ik mij heb opgegeven voor de automatische herhaalservice voor mijn chronische medicijnen, heb ik er geen omkijken meer naar. Vroeger was ik nog wel eens te laat met het aanvragen van mijn recepten en zat ik daardoor soms een paar dagen zonder. Nu krijg ik mijn medicijnen elke drie maanden thuisbezorgd en heb ik dus altijd voldoende in huis.
Een hele geruststelling!

Wat is de automatische herhaalservice?
Als uw medicijnen bijna op zijn, vragen wij de herhaalrecepten voor uw chronische medicijnen aan bij uw huisarts. Vervolgens verwerken we uw herhaalrecept en bestellen de medicijnen voor u. Als de medicijnen voor u klaar staan, sturen we u een bericht dat u deze kunt komen ophalen.

Als u meerdere medicijnen gebruikt, zorgen wij ervoor dat uw medicijnen gelijk lopen. Zo hoeft u maar één keer naar de apotheek voor al uw medicijnen.

Voordelen
–          Altijd voldoende medicijnen in huis
–          Geen herhaalrecepten meer nodig
–          Minder vaak naar de apotheek
–          Overzichtelijk medicatiedossier

× WhatsApp