Boerhaavewijk Apotheek

Uw Apotheek

Boerhaavewijk Apotheek is sinds september 2017 gevestigd in De ZOED Boerhaavewijk op de Louis Pasteurstraat 2A in Haarlem.

Alles-in-1 leverancier
Bij de Boerhaavewijk Apotheek kunt u naast uw medicijnen ook terecht voor uw medische hulpmiddelen, zoals incontinentiemateriaal, verbandmiddelen en glucose teststrips. Alles op één plek, wel zo makkelijk!

Begeleiding bij uw medicijngebruik
We willen u graag zo goed mogelijk begeleiden bij het gebruik van uw medicijnen. We staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kom gerust langs voor advies.

Indien u uw vraag liever niet aan de balie wilt bespreken, mag u ook altijd verzoeken om het gesprek voort te zetten in de spreekkamer van de apotheek.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met de apotheker. Dit kan per mail, telefoon of loop binnen bij de apotheek.

Medicatie op maat
Wij controleren of u de medicijnen in uw situatie veilig kunt gebruiken. Elk recept leggen wij vast in uw persoonlijke patiëntendossier.
Hierbij controleren wij bij elk recept of u:
–          allergisch bent voor (een bestanddeel van) het medicijn
–          het medicijn samen kunt gebruiken met uw andere medicijnen
–          het medicijn veilig kunt gebruiken bij uw aandoeningen
–          bekend bent met het gebruik van het medicijn

Zo nodig geven we u extra advies of overleggen we met de voorschrijvend arts. Zo kunt u erop vertrouwen dat u uw medicijn goed en veilig kunt gebruiken.

Waar staat De ZOED voor?
ZOED is een afkorting voor ‘Zorgverleners Onder Eén Dak’ (De ZOED). We zijn kleinschalig en gevestigd in de wijk. Voor u betekent dit: Persoonlijke zorg dicht bij huis!

De ZOED Boerhaavewijk is een uitbreiding van De ZOED Molenwijk en De ZOED Schalkwijk. Boerhaavewijk Apotheek heeft dan ook een samenwerkingsverband met Apotheek Molenwijk en Schalkwijk Apotheek.

 

 

 

 

× WhatsApp